ANNE ÇOCUK ATÖLYELERİ

20 Haziran - 20 Ağustos 2017

09-15 Yaş aralığında çocuklar için

Mardin Müze Müdürlüğü, yarıyıl ve yaz tatillerinde çocuklara sanat dolu bir program sunuyor. 4-6 ve 7-12 yaş aralığındaki çocuklar bu program kapsamında, sabah saatlerinde müze uzmanlarıyla birlikte sanatı yorumlamaya yönelik atölye çalışmalarına ya da öğleden sonra sanatçıların yönetiminde gerçekleşen, sanat projeleri üretmeye odaklanan sanatçı atölyelerine katılabiliyor.

Warning: mysql_free_result() expects parameter 1 to be resource, string given in /home/mardinmuzesigov/public_html/tr/altsayfa_egitim.php on line 300