Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un eşi Pervin Ersoy ve beraberindeki iş kadınlarından oluşan heyet müzemizi ziyaret etti.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un eşi Pervin Ersoy ve beraberindeki iş kadınlarından oluşan heyet, bölge ziyaretleri kapsamında kentimize ve müzemize dün bir ziyaret gerçekleştirdiler. Müze müdürümüz Nihat Erdoğan, Valimiz Mustafa Yaman ve eşi Gülseren Yaman, İl Kültür ve Turizm müdürümüz Alaattin Aydın’ın eşlik ettiği heyet, müzemizi gezip müze eğitimi atölyelerimizde kök boya baskı, sikke basımı ve ebru yaptı. Heyetin gezisi, Geleneksel Mardin Müzik Kültürü’nü tanıtmayı ve yaşatmayı amaçladığımız Leyli Müzik Oturumu’yla sonlandı. Ziyaret, bugün Dara Antik Kenti ve kazı alanının gezilmesiyle devam etti.